MENADŽER ZA SASTANKE JE INOVATIVAN ELEMENT ZA RAZVOJ PODUZETNIŠTVA

Može li jedna nova uloga pojedinca značajno pokrenuti razvoj poduzetništva?
Može i to značajno.
- Koja je to uloga?
- Kako je to moguće?
Svaki oblik poduzetništva koji uvede ulogu "MENADŽER ZA SASTANKE" za razvoj poslovanja, na vrlo sofisticiran (mudar) način će pokrenuti kontinuirano povećanje učinkovitosti i produktivnosti pomoću učinkovitih sastanaka.

Ovdje je nužno naglasiti kako je uvjet da se djelovanje Menadžera za sastanke temelji na primjeni MUI sastanaka, jedinog cjelovitog i univerzalnog modela upravljanja sastancima na tržištu edukacija.

Pročitajte članak "MENADŽER ZA SASTANKE" na 101. stranici knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE".

Knjigu "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" u cijelosti možete BESPLATNO preuzeti s Interneta na linku  (klik). 

"Priča" je od kraja jednostavna:

1. Menadžer za sastanke će kroz aktivnosti osposobljavanja, uvođenja, koordinaciju i kontrolu sudionika sastanaka utjecati da sastanci budu sve učinkovitiji (korak po korak kako se uvode elementi učinkovitih sastanaka).

2. Učinkoviti sastanci će stvarati uvjete za donošenje dobrih i potrebnih odluka i njihovu provedbu bez negativnih stanja.


3. Provedene dobre odluke bez negativnih stanja kao posljedica učinkovitih sastanaka su u funkciji postizanja poslovnih ciljeva i stvarat će nove vrijednosti.


Napomena:

Menadžer za sastanke je jedan od 22 inovativna elementa MUI sastanaka.

Zaključak
Zanemariva ulaganja u Menadžera za sastanke će generirati višestruko veće rezultate (princip nelinearnosti) kroz stvaranje novih vrijednosti na osnovu provedenih odluka bez negativnih stanja, a kao rezultat učinkovitih sastanaka.
Onaj poduzetnik koji bude prepoznao priliku koja se pruža/stvara djelovanjem Menadžera za sastanke steći će nedostižnu konkurentsku prednost, a to onda znači i izvrsne rezultate u svom poslovanju.
BESPLATNA knjiga "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" će u potpunosti osposobiti Menadžera za sastanka za njegove funkcije upravljanja učinkovitim sastancima.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

BESPLATNA KNJIGA

MOTIVATORI

1.jpeg

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookTwitterLinkedInPinterest
Pin It
Copyright © Milan Grković 2022. All rights reserved.