MUI PRINCIPI

sve_sto_nije_zapisano.png

KONTROLNIK: IMPROVIZACIJA

Improvizacije je glavni uzrok zašto ne postižemo postignuća koja su primjerena kompetencijama, potrebama i željama. Utvrđivanje stanja improvizacije je ključan preduvjet za postizanje željene izvrsnosti.

Evo "strašne", a nadasve jednostavne metode kako ćete lako, jednostavno i brzo utvrditi stanje improvizacije u vašem djelovanju kao i u djelovanju zajedništva u kojima djelujete.

Kroz kontrolnik s tri pitanja utvrdite stanje improvizacije.
1. Znate li što je improvizacija?
2. Znate li koje su posljedice improvizacije?
3. Znate li kako u potpunosti isključiti improvizaciju?

Ako je i jedan odgovor "NE", žurno trebate utvrditi što je improvizacija, utvrdite koje su posljedice improvizacije i kako ćete improvizaciju isključiti u potpunosti.


Naravno, mudro je angažirati stručnjaka za promjene koje će vam učinkovito pomoći da u improvizaciju isključite u potpunosti.

Jeste li u potpunosti sigurno kako se možete "riješiti" improvizacije bez pomoći poslovnog trenera?

Cjelovit pristup problematici improvizacije pogledajte u članku "RJEŠAVANJE NAJVEĆE DILEME: IMPROVIZACIJA ILI MODEL" koji je objavljen u tiskanom izdanju poslovnog časopisa "Poslovni savjetnik" broj 85. – svibanj 2012.

www.portalalfa.com/poslovni_savjetnik_clanci/rjesavanje_najvece_dileme_improvizacija_ili_model.pdf

Knjige za postizanje izvrsnosti

Ako želite uspješnu osobnu i profesionalnu karijeru i učinkovito upravljanje zajedništvima u kojima djelujete: www.portalalfa.com/knjige

Knjige nisu ukazivačke (ponavljati ono što svi znaju), motivacijske (samo pozitivno misliti i uspjeh će doći sam po sebi), deskriptivne (puno teksta bez naznake što treba konkretno i kojim redoslijedom činiti) ili priča (pronalaziti dobre elemente kod drugih iz priče koja je selektivna i samo djelomično ispričana) – knjige su priručnici kako djelovati s ciljem postizanja željene izvrsnosti.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

BESPLATNA KNJIGA

MOTIVATORI

3.jpeg

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookTwitterLinkedInPinterest
Pin It

IZVRSNOST

univerzalno_rjesavanje_problema.jpg
Copyright © Milan Grković 2022. All rights reserved.