MUI PRINCIPI

zajednistvo_je_uvijek_vaznije.png

UŽIVATI U KAPITALU, A NE RADITI ZA NJEGA

Ako ste istovremeno u ulogama i vlasnika i rukovoditelja, je li moguće da ne želite u potpunosti uživati u vašem kapitalu, neopterećeni rutinama i stvarima koje drugi mogu obaviti za vas?
Rješenje je u razdvajanju uloga (funkcija) vlasnika i rukovoditelja – djelomično ili u cijelosti.
Program „RAZDVAJANJE ULOGA (FUNKCIJA) VLASNIKA I RUKOVODITELJA“ koristi „princip nelinearnosti“ – s malo uloženoga (input) postizati velike rezultate (output).
Razdvajanje uloga vlasnika i rukovoditelja se temelji na kontinuiranom i sustavnom povećanju učinkovitosti i produktivnosti.

Program „RAZDVAJANJE ULOGA (FUNKCIJA) VLASNIKA I RUKOVODITELJA“ to postiže na taj način da menadžeri (ključni zaposlenici) steknu kompetencije (znanje, vještine i ponašanja) rješavanja bilo kojeg problema na optimalan način.
Univerzalno rješavanje problema je dostupno svakom prosječnom pojedincu, traži malo vremena za definiranje optimalnog rješenja i lako se kontrolira provedba.
Za povećanje učinkovitosti i produktivnosti mogu se primijenite različiti pristupi s različitim rezultatima.
Program „RAZDVAJANJE ULOGA (FUNKCIJA) VLASNIKA I RUKOVODITELJA“ je analitički izabrao kontinuirano rješavanje trenutačno najvećeg problema kao pokretača koji daje kontinuirano povećanje učinkovitosti i produktivnosti.
Naravno, na taj način se dobiju najbrži, najučinkovitiji i mjerljivi rezultati jer problemi (negativna stanja) su ono što nam „jede“ rezultat

Uspješno razdvajanje uloga vlasnika i rukovoditelja i prijenos poslovanja (djelomično ili cjelovito) na druge nije moguće ako se ne izgradi model djelovanja koji će omogućiti kontinuirano povećanje učinkovitosti i produktivnosti.

Preuzmite BESPLATAN katalog Programa „RAZDVAJANJE ULOGA VLASNIKA I RUKOVODITELJA“ - Rješavanje Sindroma vlasnika (Prijenos poslovanja) i dobit ćete uvid kako je moguće kontinuirano povećavati učinkovitost i produktivnost uz manje rada vaših ključnih zaposlenika.
Link za preuzimanje Kataloga Programa "RAZDVAJANJE ULOGE VLASNIKA I RUKOVODITELJA" na linku (klik).

POZIV NA AKCIJU
Utvrdite kako je moguće uživati u svojem kapitalu uz potpunu kontrolu provedbe bez ometanja zaposlenika i uz kontinuirano povećanje učinkovitosti/produktivnosti (dobiti).
Za cjelovite informacije obratite se bez ikakvih obaveza.

Milan Grković
Tel: 385 99 280 4210
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Skype: milan.grkovic
LinkedIn: www.linkedin.com/in/milangrkovic
Patreon: www.patreon.com/milan.grkovic
Twitter: www.twitter.com/milangrkovic
Facebook: www.facebook.com/mgrkovic
Internet: www.portalalfa.com
PORTAL ALFA - Portal znanja
Model univerzalne izvrsnosti - MUI © 2007

#sindromvlasnika #prijenosposlovanja #poduzetništvo #učinkovitost #produktivnost #dobit #mui #milangrković

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

BESPLATNA KNJIGA

MOTIVATORI

2.jpeg

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookTwitterLinkedInPinterest
Pin It

IZVRSNOST

mui_logo349.jpg
Copyright © Milan Grković 2022. All rights reserved.