ENCIKLOPEDIJA UČINKOVITIH SASTANAKA JE DOSTUPNA SVAKOM PROSJEČNOM POJEDINCU

Enciklopedija znači cjelovito znanje iz problematike sastanaka. 
To je glavni cilj izdavanja knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" uz sljedeća nadopunjena izdanja.
- Je li velik obim sadržaja (znanja) problematičan za praktičnu primjenu i je li knjiga pisana samo za mali broj "izdvojenih" koji to mogu savladati?
- Za koga je ustvari pisana knjiga?
- Tko može primijeniti sadržaje knjige u stvarnosti?

POSLIJE ANALIZE STANJA SASTANAKA SLIJEDE PROMJENE

Kada analiziramo sastanke, sve je jasno kakvo je stanje i što treba činiti dalje.
Stanje upravljanja sa sastancima je nezadovoljavajuće.
Sastanci su daleko više problem, nego što su rješenja.
Sastanci su aktivnost koja se odrađuje pro forme (samo da prođe, mora se odraditi, kako bude da bude, popravit ćemo to novim sastankom, ...).
Naravno, posljedica takvog pristupa su neučinkoviti sastanci jer na sastancima dominira improvizacija.

DONATORSTVO ZA KNJIGU "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE"

Ako ste zadovoljni sa sadržajem knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE", ako ste u mogućnosti i imate interes, i želite podržati projekt – možete uplatiti određeni iznos financijskih sredstava kao oblik donatorstva (pomoć daljnjem razvoju projekta).

Uplata donacije je isključivo vaš čin dragovoljnosti i ne utječe na mogućnost da besplatno koristite sadržaje knjige kao i sadržaje dodatne podrške na Internetu. 

O iznosu donacije odlučujete vi i iznos nije ničim ograničen.

MENADŽER ZA SASTANKE JE INOVATIVAN ELEMENT ZA RAZVOJ PODUZETNIŠTVA

Može li jedna nova uloga pojedinca značajno pokrenuti razvoj poduzetništva?
Može i to značajno.
- Koja je to uloga?
- Kako je to moguće?
Svaki oblik poduzetništva koji uvede ulogu "MENADŽER ZA SASTANKE" za razvoj poslovanja, na vrlo sofisticiran (mudar) način će pokrenuti kontinuirano povećanje učinkovitosti i produktivnosti pomoću učinkovitih sastanaka.

PREUZMITE BESPLATNU KNJIGU „MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE“

Prvo izdanje knjige je napisano i spremo za BESPLATNO preuzimanje s Interneta.
Sastanci su najzapuštenije područje djelovanja, a isključivo se na sastancima donose odluke koje definiraju što i kako djelovati.
To je paradoks koji je nažalost realnost i do sada se ništa značajno nije događalo kako bi se takvo katastrofično stanje sastanaka promijenilo.
Kada se samo malo „zagrebe“ u analitiku sastanaka odmah se otvaraju ogromne mogućnosti za promjenu ponašanja na sastancima kroz njihova unapređenja.
A unapređenjem sastanaka kontinuirano se povećava učinkovitost i produktivnost djelovanja  kako pojedinaca tako i bilo kojeg oblika zajedništva.
Nemojte oklijevati – pokrenite proces unapređenja sastanaka pomoću BESPLATNE knjige „MUI SASTANCI – KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE“ i stvorit ćete uvjete za kontinuiran rast uz minimalni utrošak resursa (samo vrijeme koje inače trošite na rutine i nepotrebne aktivnosti).

MUI SASTANCI SU DISRUPTIVNA TEHNOLOGIJA UPRAVLJANJA SASTANCIMA   

MUI sastanci su disruptivni model upravljanja sastancima koji omogućava značajno kontinuirano i sustavno povećanje učinkovitosti i produktivnosti u bilo kojem obliku zajedništva (grupe, organizacije i zajednice).
MUI sastanci su nova paradigma kako kontinuirano i sustavno činiti sastanke učinkovitijima, kraćima i rjeđima na optimalan način i koji je dostupan svakom prosječnom pojedincu.

SAVJETI ZA UČINKOVITIJE SUDJELOVANJE/VOĐENJE SASTANAKA TIJEKOM PRIPREME SASTANKA

Učinkoviti sastanci su osnovni preduvjet za postizanje željenih ciljeva. Sastanci su jedino mjesto/način za donošenje odluka. A bez odluka nema niti života niti razvoja.
Vještine sudjelovanja/vođenja učinkovitih sastanaka se mora učiti, nema prirodno talentiranih osoba za učinkovito sudjelovanje/vođenje sastanaka.
Svaki sastanak ima tri faze: Pripremu, tijek i aktivnosti poslije sastanka.
Najvažnija faza sastanka je priprema sastanka i o njoj dominantno ovisi uspjeh sastanka.

Nažalost u praksi je lako utvrditi kako je faza pripreme za sastanak najzanemarenija s očitim posljedicama kako imamo dominantno neučinkovite sastanke.

NEKA VAM UBUDUĆE UČINKOVITI SASTANCI BUDU PRIORITET U DJELOVANJU

Istraživao sam koliko su sastanci pojedincima prioritet u djelovanju i došao da katastrofičnog rezultata:
1. Ni jednom pojedincu sastanci nisu prioritet u djelovanju na kojem temelje (pokreću) razvoj,
2. Ima zanemarivo malo pojedinaca kojima sastanci značajno služe u razvoju posla i života i upravljanja zajedništvima u kojima djeluju (grupe, organizacije i zajednice),
3. Osim rijetkih, većina pojedinaca gleda na sastanke kao na nešto formalno, samo da prođu, nije bitno ako ih nema, izbjegava ih se, ima važnijih poslova od sastanaka, čisti su gubitak vremena, opet sastanak, samo da se pojavim, malo ćemo se družiti, …

ŽELITE LI BITI SPONZOR KNJIGE „MUI SASTANCI – KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE“?

Predložio bih vam / zamolio bih vas da utvrdite praktičnu vrijednost knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" i sagledate imate li interesa za SPONZORSTVO KNJIGE.
Knjiga je enciklopedija učinkovitih sastanaka - najveći resurs znanja o sastancima koja trenutačno ima 328 stranica sadržaja. Knjiga je BESPLATNA za preuzimanje i namijenjena bilo kojem korisniku koji želi uspješnu profesionalnu karijeru i učinkovito upravljanje zajedništvima pomoću učinkovitih sastanaka.

PRI ZAVRŠETKU JE MOJ VELIKI PROJEKT: ENCIKLOPEDIJA UČINKOVITIH SASTANAKA

Odlučio sam napisati sveobuhvatan sadržaj o učinkovitim sastancima i to BESPLATNO podijelit s vama - za vaše korištenje bez ikakvih uvjeta.
Knjigu "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" ćete moći besplatno preuzeti s Interneta i odmah početi učinkovitije djelovati kako bi isključili svaku improvizaciju u problematici sastanaka.
Sadržaj knjige će sigurno biti najveći izvor znanja, vještina i ponašanja iz problematike sastanaka dostupan korisnicima.

BESPLATNA KNJIGA

MOTIVATORI

7.jpeg

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookTwitterLinkedInPinterest
Pin It
Copyright © Milan Grković 2022. All rights reserved.