MUI PRINCIPI

bacite_sat_i_kupite_kompas.png

PREDAVANJE: OTPORI PROMJENAMA U DRUŠTVU I POSLOVANJU I NJIHOVO PREVLADAVANJE

Poziv na interaktivno predavanje/radionicu
koja će se održati 02.05.2016. ponedjeljak u Hrvatskoj udruzi za mirenje u Zagrebu, Teslina 1/I s početkom u 18,00 sati.
Pristup je besplatan i pozivaju se svi zainteresirani.

Voditelj radionice/predavač: Milan Grković, autor i trener Modela univerzalne izvrsnosti – MUI.

OTPORI PROMJENAMA U DRUŠTVU I POSLOVANJU I NJIHOVO PREVLADAVANJE

Ako želimo preživjeti, a pogotovo razvijati se, PROMJENE su standard ponašanja i nema mogućnosti da ih izbjegnu bilo pojedinci bilo koji oblik zajedništva (grupe, organizacije i zajednice). Činjenica koja mora svakoga zabrinuti: Više od 90 % pokrenutih promjena završava neuspjehom.

Koji je razlog takvoga stanja?

U potrebi za pokretanjem promjena neminovno se javljaju otpori promjenama od strane pojedinaca ili interesnih grupa koji žele i to nažalost najčešće i uspijevaju zadržati postojeće stanje koje je uvijek na nižoj razini postignuća u odnosu na potencijale, želje i potrebe. Otpori promjenama se mogu ukloniti jedino definiranim djelovanjem (modelom uvođenja promjena). Svaka improvizacija u uklanjanju otpora promjena dovodi do dodatnih brojnih problema.

Na predavanju ćete saznati kao pokrenuti promjene koje će biti uspješne i kako ukloniti otpore promjenama na optimalan način (uz što manju uporabu resursa). Predavanje je praktičnog karaktera na kojem ćete dobiti cjelovit pristup uvođenju promjena primjenom Modela univerzalne izvrsnosti MUI © 2007. Dobit ćete brojne alate, savjete, hodograme i kontrolnike koji će vam omogućiti uspješne promjene, a vas pozicionirati kao znalca u području uvođenja promjena. Dodatne sadržaje vezane uz temu možete pogledati na portalu www.portalalfa.com.

Uspješne promjene nisu moguće ako se ne prevladavaju otpori promjenama. Uklanjanje otpora promjenama je vještina koja se mora učiti.

Dođite na predavanje i naučite vještine uklanjanja otpora promjenama i steknite nenadoknadivu konkurentsku prednost koja će vam donijeti željenu izvrsnost u vašoj osobnoj i profesionalnoj karijeri.

Više o otporima promjenama pročitajte u mom članku "OTPORI PROMJENAMA – PREPREKE ZA POSTIZANJE IZVRSNOSTI" koji je objavljen u tiskanom izdanju poslovnog časopisa "Poslovni savjetnik" (klik)

Za dodatne informacije slobodno se obratite na:

Milan Grković
Tel: 385 99 280 4210
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Skype: milan.grkovic
LinkedIn: www.linkedin.com/in/milangrkovic
Twitter: www.twitter.com/milangrkovic
Facebook: www.facebook.com/mgrkovic
Internet: www.portalalfa.com
PORTAL ALFA - Portal znanja
Model univerzalne izvrsnosti - MUI © 2007

 

Komentari   
0 #1 Gordan Gardašanić 2016-04-28 12:02
Nije stvar u detektiranju problema i stvaranju načina da se isti promijeni. Nije problem niti u želji da se isti promijeni. Nažalost, u našem društvu, što iz desetljeća stvaranja otpora bilo kakvim promjenama da bi se zadržao status quo za povlaštenu kastu nakon rata, a što zbog korupcije i nepodnošljivosti prema ikome tko zna više vrlo je teško sprovesti promjene. Mislim da se promjene usuđuju provesti ekonomski neovisni. :sad:
Citat
Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

BESPLATNA KNJIGA

MOTIVATORI

7.jpeg

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookTwitterLinkedInPinterest
Pin It

IZVRSNOST

umne_mape_logo_448_279.jpg
Copyright © Milan Grković 2022. All rights reserved.