MUI SASTANCI SU DISRUPTIVNA TEHNOLOGIJA UPRAVLJANJA SASTANCIMA   

MUI sastanci su disruptivni model upravljanja sastancima koji omogućava značajno kontinuirano i sustavno povećanje učinkovitosti i produktivnosti u bilo kojem obliku zajedništva (grupe, organizacije i zajednice).
MUI sastanci su nova paradigma kako kontinuirano i sustavno činiti sastanke učinkovitijima, kraćima i rjeđima na optimalan način i koji je dostupan svakom prosječnom pojedincu.

NEKA VAM UBUDUĆE UČINKOVITI SASTANCI BUDU PRIORITET U DJELOVANJU

Istraživao sam koliko su sastanci pojedincima prioritet u djelovanju i došao da katastrofičnog rezultata:
1. Ni jednom pojedincu sastanci nisu prioritet u djelovanju na kojem temelje (pokreću) razvoj,
2. Ima zanemarivo malo pojedinaca kojima sastanci značajno služe u razvoju posla i života i upravljanja zajedništvima u kojima djeluju (grupe, organizacije i zajednice),
3. Osim rijetkih, većina pojedinaca gleda na sastanke kao na nešto formalno, samo da prođu, nije bitno ako ih nema, izbjegava ih se, ima važnijih poslova od sastanaka, čisti su gubitak vremena, opet sastanak, samo da se pojavim, malo ćemo se družiti, …

SASTANCI MENADŽMENTA - KAKO ODRŽATI KVALITETU

U današnje vrijeme kada se svi vodimo onom poznatom „Vrijeme je novac“, na sastanke gledamo kao na najveći bespotrebni trošak na koje organizacije troše gomilu novaca. Danas se svakodnevno održava velik broj sastanaka od kojih su mnogi nepotrebni (pa predstavljaju gubljenje vremena) ili nisu uspješni (ne ispunjavaju ciljeve). 

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookTwitterLinkedInPinterest
Pin It

POSLJEDNJE VIJESTI

Copyright (c) Portal alfa 2019. All rights reserved.