IZGOVORI

Izgovori. Što oni zapravo znače? Utječe li umijeće izgovaranja na živote nekih ljudi doista u toj mjeri da ih to sprečava u normalnom funkcioniranju? Ili baš obrnuto? Ako je osoba ekspert u izgovorima hoće li joj to štetiti ili koristiti u životu?

INTEGRALNI HOTELI - PRILIKA ZA POBOLJŠANJE PRIVATNOG SMJEŠTAJA

Strategijom razvoja turizma RH do 2020. godine ukazano je na važnost obiteljskog smještaja za turizam RH te na potrebu podizanja ukupne razine kvalitete te pretvaranje dijela kapaciteta u različite oblike kolektivnog smještaja, u prvom redu njihovim udruživanjem odnosno osnivanjem novih vrsta i to integralnih i difuznih hotela.

SUSTAVNO PLANIRANJE

Ne znam kako Vas, no mene su mnogi u životu uvjeravali (i još uvijek to čine) da moram planirati aktivnosti, da moram zapisivati, da, ako želim uspjeti, moram imati plan/ove, da improvizacija ne valja i ako ne planiram i ne zapisujem, neću uspjeti.

ALTERNATIVA SUSTAVNOM PLANIRANJU

Htio sam isprva napisati, hajdemo pokušati pronaći alternativu, jer to je nekako uvriježena (alibi) uzrečica većine nas (iskrenih prema sebi i ostalima), međutim odmah su mi na pamet pale riječi mudrog Jedi učitelja Yode iz Star Warsa (Povratak Jedija-epizoda VI)), koji je rekao „učini ili nemoj učiniti – nema pokušaja“.

BESPLATNA KNJIGA

MOTIVATORI

7.jpeg

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookTwitterLinkedInPinterest
Pin It

IZVRSNOST

mui_logo349.jpg
Copyright © Milan Grković 2022. All rights reserved.