REFERENCE
 

Bilo mi je zadovoljstvo pročitati Vašu knjigu "Sastanci - upravljanje vremenom". Čestitam na kvaliteti i praktičnosti knjige. Mišljenja sam da će Vaša knjiga, svakom onom tko je pročita, pružiti izuzetno mnogo stručnih i praktičnih savjeta glede upravljanja vremenom, jer je to od izuzetne važnosti za učinkovitost, kako osobe tako i grupe.

Očito je da ste Vi praktičar sa izuzetnim smislom za prenošenje znanja i stoga ovu knjigu možemo preporučiti kao vodič za sastanke, pa poradi toga za naše potrebe naručujemo 10 primjeraka iste, koje molimo pošaljite na našu adresu.  Slažemo se sa Vašom tvrdnjom da je učinkoviti sastanak pokretač razvoja organizacije.

Pokušali smo odgovoriti na pitanja iz Praktikuma, predložili smo neke novine, nadamo se da će Vam dobro doći kao ideja za razmišljanje.

Mirjana Cecić, Direktorica Korporativnih poslova – "BRODOMERKUR" Split

 

Poštovani gosp. Grković,

Primili smo naručene knjige (hvala).

Ogledni primjerak knjige sam pokazala jednoj od naših direktorica i ona je zainteresirana za kupnju 30-tak komada. Naime, ona svake godine daruje svoje zaposlenike i misli da bi Vaša knjiga bila korisna njenim ljudima.

Molim Vas za odgovor, uz poštovanje.

Božena Bunčić, "PRIVREDNA BANKA ZAGREB" Zagreb

 

Tri riječi:

1. Sistematično,

2. Praktično,

3. Korisno.

Sani Pogorilić, Predsjednik Uprave "BELUPO" d.d. Koprivnica

 

 

Najljepše zahvaljujemo na Vašj knjizi "Sastanci upravljanje vremenom" i popratnim materijalima koje ste nam dostavili, te smatramo da će nam uvelike biti od koristi kako u organizaciji sastanaka tako i u uštedi vremena.
Dubravka Bišćan, dipl.iur., tajnica Ministarstva za obrt, malo i srednje poduzetništvo